RC ProductionsProductcategorieën

SEPTEMBERMARKT HARMELEN

Na het grote succes van vorig jaar kondigt het bestuur van de stichting Harmelen Ontmoet met veel enthousiasme aan dat de Septembermarkt dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 7 september van 10:00 tot 16:00. De voorbereidingen voor de 44e editie van de markt zijn gestart en de organisatie kijkt er enorm naar uit om er een gezellig evenement van te maken. Inmiddels is het een landelijke bekende markt met ongeveer 150 kramen die veel bezoekers trekt. 

Samen met jou willen ze ervoor zorgen dat de markt een scala aan items aanbiedt waar mensen enthousiast over zullen zijn, zodat iedereen een dag beleeft die men niet snel vergeet. Op het Joke Vermeerplein staat tevens een bruisend programma klaar, waarmee er nog meer gezelligheid wordt toegevoegd aan de markt. Op het podium zijn modeshows, dansshows en verschillende muziekoptredens. Ook dit jaar hopen we dat er een oldtimershow is, een kidsplein en lopen leden van toneelvereniging Harto rond om bezoekers te verrassen.  

Graag willen we JOU hierbij hebben! Als marktkraamhouder speel jij namelijk een belangrijke rol in het succes van de Septembermarkt. Heb jij toffe (handgemaakte) spullen, verse lokale producten, een dienst uit de buurt die een must-know is, te gekke kleding of iets anders waarvan je denkt dat mensen het geweldig zullen vinden, geef je dan snel op. Iedereen is welkom! Als je iemand kent die ook interesse heeft om deel te nemen aan de Septembermarkt, aarzel dan niet om deze informatie met hen te delen.


Dit jaar zal de stichting Harmelen Ontmoet de organisatie van de markt op zich nemen. Aanmelden kan via www.septembermarkt.nl onder het kopje ‘kraam huren’ of rechtstreeks via de volgende link https://septembermarkt.nl/kraam-huren/. De prijzen zijn als volgt: € 75,- per kraam (4 meter), €42,50 voor halve kraam, € 60,- inclusief btw voor particulieren per kraam (4 meter), €35,- inclusief btw voor particulieren voor halve kraam, € 125,- voor food en/of attracties en € 5,- voor elektra. De prijzen zijn exclusief btw, tenzij anders aangegeven. 


Om ervoor te zorgen dat de Septembermarkt een gevarieerd aanbod biedt, hanteren we branchebescherming. Dit betekent dat er een maximaal aantal kramen per branche is toegestaan. Om verzekerd te zijn van een plek binnen jouw branche, vragen we je vriendelijk om je zo snel mogelijk in te schrijven. Anders loop je het risico dat de branche al vol is. 


Benieuwd naar de markt? Kijk op de Instagram of Facebook pagina van de Septembermarkt voor een sfeerimpressie. Er is een leuke video geplaatst van de 43e editie in 2023. 

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@septembermarkt.nl.