RC ProductionsProductcategorieën

Nieuws evenementen

Beste bezoeker/lezer
Het blijkt dat onze mooie locaties veel bezoekers trekken. Iedere maand willen wij onze bezoekers verrassen met leuke evenementen.

Wij houden dan ook ruim tevoren rekening met bijvoorbeeld Carnaval, vakanties en andere evenementen. Je weet dat dus dan plan je geen evenement. Ook cancellen wij onze evenementen niet wanneer er andere grote evenementen plotsklaps gehouden worden in Woerden. 
Het ontbreekt m.u.v. het Kasteel, de Markies in Woerden en de Evenementenhal Harmelen aan gezellige locaties waar je maandelijks
met een redelijk aantal mensen heerlijk dansend uit je dak kunt gaan.

Dit gaan wij voorkomen. Er zijn op dit moment ook gesprekken met de eigenaar van 1 mooie grote lokatie met meerdere zalen net buiten Woerden. Hierover later meer
Wij willen onze bezoekers het optimale bieden en dat kan alleen maar door op de avonden zelf goed naar de bezoekerswensen te luisteren en zo mogelijk uit te voeren bij volgende dansfeesten.
Jullie zijn allemaal welkom en wij doen ons uiterste best om het jullie naar de zin te maken en een onvergetelijke avond te bezorgen.

RC Productions