RC ProductionsProductcategorieën

Nieuws evenementen

Beste bezoeker/lezer
Het blijkt dat onze mooie locaties veel bezoekers trekken. Iedere maand willen wij onze bezoekers verrassen met leuke evenementen.

Wij houden dan ook ruim tevoren rekening met bijvoorbeeld Carnaval, vakanties en andere evenementen. Je weet dat dus dan plan je geen evenement. Ook cancellen wij onze evenementen niet wanneer er andere grote evenementen plotsklaps gehouden worden in Woerden. 
Het ontbreekt m.u.v. het Kasteel, de Markies in Woerden en de Evenementenhal Harmelen aan gezellige locaties waar je maandelijks met een redelijk aantal mensen heerlijk dansend uit je dak kunt gaan. Dit gaan wij voorkomen.

Wij willen onze bezoekers het optimale bieden en dat kan alleen maar door op de avonden zelf goed naar de bezoekerswensen te luisteren en zo mogelijk uit te voeren bij volgende dansfeesten.
Jullie zijn allemaal welkom en wij doen ons uiterste best om het jullie naar de zin te maken en een onvergetelijke avond te bezorgen.
Wanneer er te weinig tickets verkocht zijn, dan gaat een evenement niet door. Dit kan gebeuren, echter tot op heden is dit nog niet voorgekomen. In Woerden zijn er regelmatig feestjes met een zeer matige opkomst van 15 tot 25 personen. Dit willen wij en zeker de bezoekers niet. Wij gelasten dan dit evenement af.

DANSKASTEEL 2 MAART 2024

Wat een geweldige avond in het Danskasteel op zaterdag 2 maart 2024. Iedereen was zeer tevreden ondanks de moeilijke trappen, dure drankjes, dure garderobe +entree en hete zalen (zoals een jaloerse M.c onze locatie betitelt).

Wij willen graag de mensen een mooie en ruime locatie aanbieden en geen ongezellige kleine “speel”ruimten en kleine “podia”.

Wij hadden een volle bak een week tevoren al en hebben toen de ticketverkoop gesloten. Het hadden er veel meer kunnen zijn maar wij moesten het binnen ook nog wel dansbaar houden. Heel veel mensen waren dan ook teleurgesteld omdat zij geen ticket meer konden bemachtigen. Totaal waren er ruim 420 bezoekers.

Kwaliteit zorgt voor publiek zo blijkt maar weer eens.

Natuurlijk moeten er voor volgende evenementen weer wat aanpassingen plaats vinden zoals de muntverkoop. Deze is voor de volgende editie op 2 punten zodat de lange rijen binnen en buiten tot het verleden behoren.

Er zijn bijna 400 foto`s gemaakt. Even klikken op de Blauwe tekst hieronder.


Het volgende danskasteel is op zaterdag 9 november van dit jaar. Dan zullen de gewelven er ook bij horen met vooral Hollandse muziek. Zorg dat u er op tijd bij bent want anders!!!

Binnenkort komen de kaarten in de verkoop


FOTO`S DANSKASTEEL 2 MAART 2024