RC ProductionsProductcategorieën

MUZIEKEVENEMENTEN

Even in het kort iets over onze muziekevenementen.

Het is altijd een genot om de muziekevenementen te laten plaats vinden op mooie locaties. Dit is bij ons zeker het geval. Het Kasteel / De Markies / H2O gebouw zijn locaties waarmee je voor de dag kunt komen met een diversiteit aan muziek. Op alle locaties van onze evenementen zijn voldoende parkeerplaatsen


De muziekliefhebber voelt zich hier thuis en daar gaat het ons juist om. Wij zien het ook aan de opkomsten telkens. Je merkt gewoon dat men geniet op zo`n avond. (zie ook onder het menu Impressie de foto- en videobeelden).

Wij kunnen slechts nog spreken over genoemde locaties maar wij weten ook zeker dat de nieuwe nog bekend te maken locatie hetzelfde gevoel zal geven. Wij zijn dan ook blij de muziekliefhebber te kunnen bieden wat deze behoeft.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

OM TE ONTHOUDEN

In het jaar 2024 willen wij iedere maand m.u.v. de 3 zomermaanden een evenement houden. Locaties daarvoor zijn:

HET KASTEEL                          (minimaal  3 x per jaar)

DE MARKIES                           (minimaal  2 x per jaar)

H2O HARMELEN                      (minimaal  3 x per jaar)

Zo komen wij op minimaal 1 evenement per maand                                                                                            ,

Ook op enkele zondagmiddagen in de zomertijd, willen wij in het kasteel in de onderste zaal de muziek uit de vergane tijd laten weerklinken en het terras als barbeque ruimte gebruiken.

GOUD VAN OUD HARMELEN

 Op zaterdag 28 oktober was het eerste muziekevenement in de evenementenhal van Woerden Sport (H2O) in Harmelen. De 60/70 er jaren werden gedraaid door DJ Hans in de Foyer en de 80/90  er jaren door DJ Iano in een van de andere zalen. Een oude auto en een Zundapp uit de vervlogen tijden waren in de zalen aanwezig.

Het evenement trok 190 bezoekers die na afloop zeer enthousiast waren. Tot de laatste minuut waren de dansvloeren vol. Dit evenement zal dan ook op voornoemde locatie in 2024 in het voor – en najaar een vervolg krijgen. De bezoekers die 5 of meer kaarten hadden gekocht, kregen 1 kaart cadeau. Hieraan hebben wij ons gehouden en deze bezoekers terug betaald want zo hoort dat!!!

NIEUWE LOCATIES

Vanaf 1 januari 2025 komt er alleen voor ons een prachtige locatie met 4 zalen bij, waaronder een hooimijt, te weten:

DE BOERINN IN KAMERIK

Onze evenementen daar(hetzelfde concept als het Danskasteel Woerden) zullen vermeld worden op de website  Het evenement wordt genaamd                                                                                                           

“DANSBOERINN” KAMERIK