RC Productions

Over ons

RUUD/CHANTAL

 

hebben in 2008 de stichting RC Productions opgericht en aangemeld bij de kamer van Koophandel.

Voornaamste activiteit is het organiseren van muziekevenementen op allerlei gebied doch met name muziek uit de vervlogen tijden. De muziek uit de jaren

70 t/m 90 trekt nog steeds de aandacht van velen die de muziek uit die jaren in de discotheken hebben beleefd de z.g. “Dance Classics” 

 

Back in time! | Korenkwartier

Locatie voor deze evenementen is:

  • Het “Kasteel” van Woerden genaamd:

DANSKASTEEL WOERDEN

met op iedere verdieping (3) een andere muziekstijl. De muziek van de Dance Classics / Latijns amerikaans zoals Salsa, Bachata en Kizomba alsmede een Hollands cafe met Nederlandstalige muziek. Iedere zaal dus een eigen repertoir.

In met name Woerden is de vraag vooral onder de wat ouderen, die de muziek uit de vervlogen jaren hebben meegemaakt, erg in trek doch ook vele jongeren houden van deze muziek. Velen ontmoeten elkaar weer op een dansavond georganiseerd door onze stichting.

Goud van Oud is het meest bekende jaarlijkse evenement dat een redelijk aantal bezoekers trekt en dat meestal in april plaats vindt.


Sedert 2016, organiseert onze stichting markten onder de namen:

Markten, Jaarmarkten en Braderieën - Dekbeddenvoordeel.nl

Voorjaarsmarkt Batenstein Buiten

Deze markt wordt georganiseerd begin april op het buitenterrein van het zwembad van Woerden. Hij wordt gehouden op de dag van de opening van het buitenzwembad. Deze markt is op zaterdag.

&

Kerstmarkt H2O Harmelen

Deze vindt plaats op het terrein en in het gebouw (H2O) van het zwembad van Harmelen De kerstmarkt duurt 2 dagen en is in het weekend.

 

 

 

Ons Team

Organisator evenementen

Medeorganisator

Vragen?

Stel ze hier