RC ProductionsOver ons

RUUD/CHANTAL

 

hebben in 2008 de stichting RC Productions opgericht en aangemeld bij de kamer van Koophandel.
Voornaamste activiteit is het organiseren van muziekevenementen op allerlei gebied doch met name muziek uit de vervlogen tijden. De muziek uit de jaren
70 t/m 90 trekt nog steeds de aandacht van velen die de muziek uit die jaren in de discotheken hebben beleefd de z.g. “Dance Classics” 

 

Back in time! | Korenkwartier

     Een van de locaties voor deze evenementen is:
Het kasteel van Woerden genaamd:

 

DANSKASTEEL WOERDEN

met op iedere verdieping (3) een andere muziekstijl. De muziek van de Dance Classics / 70/80, 80-90-zero`s / etc. Ook een band zal af en toe de muziek  uit de vervlogen tijden ten gehore bengen.Iedere zaal dus een eigen repertoire. Dit wisselt per aflevering.

In met name Woerden is de vraag vooral onder de wat ouderen, die de muziek uit de vervlogen jaren hebben meegemaakt, erg in trek doch ook vele jongeren houden van deze muziek. Velen ontmoeten elkaar weer op een dansavond georganiseerd door onze stichting.

Goud van Oud is het meest bekende jaarlijkse evenement dat een redelijk aantal bezoekers trekt en dat meestal in april plaats vindt. Nu wijken wij daarvan af en kan het op elk jaarlijks moment plaats vinden.

Ook onze website hopen wij duidelijk en leesbaar te houden in tegenstelling tot andere sites waar soms teveel onleesbare en onduidelijke informatie wordt gegeven m.n. over geluidsinstallaties etc. zaken waar bijna niemand interesse in heeft.

Verder hebben wij de vooral “mooie” locaties zoals:

 

RESTAURANT “DE MARKIES” IN WOERDEN

GEBOUW “H2O” IN HARMELEN

BOERDERIJ “DE BOERINN” IN KAMERIK

 


Sedert 2016, organiseert onze stichting markten onder de namen:

Markten, Jaarmarkten en Braderieën - Dekbeddenvoordeel.nl

KERSTMARKT H2O HARMELEN

Deze vindt plaats op 13 en 14 december 2024 op het buitenterrein en in de grote hal  in het gebouw (H2O) van het zwembad van Harmelen De kerstmarkt duurt 2 dagen en is in het weekend. Ongeveer 80 kramen

ZOMERMARKT WOERDEN SPORT (BATENSTEIN)

Deze vindt voor het eerst plaats op zaterdag 22 juni 2024 op het buitenterrein van het zwembad van Woerden alsmede een groot gedeelte van de parkeerplaats van het zwembad. Ongeveer 80 kramen.

SEPTEMBERMARKT IN HARMELEN

Deze landelijk bekende septembermarkt wordt al 42 jaar georganiseerd door de “Stichting Septembermarkt Harmelen”. Hierin heeft onze stichting een klein aandeel. 

 

Ons Team

Organisator evenementen

Medeorganisator

Vragen?

Stel ze hier