RC Productions

DE ENIGE ECHTE KERSTMARKT IN “HARMELEN”

DE ENIGE ECHTE KERSTMARKT IN “HARMELEN”

BERICHT VOOR KRAAMHOUDERS KERSTMARKT HARMELEN

Een sfeervolle overdekte & niet overdekte  kerstmarkt op de prachtige locatie van het H2O recreatiecentrum (o.a. zwembad) in Harmelen Deze vindt plaats op vrijdag 15 dec.2023 en zaterdag 16 dec.2023.


Tijdstippen: (Vr. 16- 21 en Za. 10-17)In de gezellig aangeklede hal en foyer staan ruim 40 originele marktkramen van 3 meter breed met elektrische kerstverlichting en een 10 tal verkooptafels in de foyer met een productaanbod binnen het thema Kerst en Winter.

Op het buitenterrein staan o.a. een foodkraam, een Poffertjeskraam en afhankelijk van het aanbod een 18 tal extra kramen van 4 meter breed. Alles sfeervol aangekleed en gezellig verlicht. Deze kerstmarkt onderscheidt zich van andere kerstmarkten vanwege voornamelijk kerst- en kerst gerelateerde producten doch ook omdat een ieder zijn eigen verlichting meeneemt waardoor de sfeer gezelliger is. Heel anders als op andere markten waar in iedere kraam dezelfde verlichting hangt.  Lekker eten en drinken wordt tevens verzorgd door het restaurant van H2O.  

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen aanwezig.

Er is op vrijdag muziek en op zaterdag “live” muziek met:

“Nadine & Jones”

De markt is op dit moment (28/11) nagenoeg volgeboekt. Er zijn nog enkele kramen beschikbaar, Info staat onderaan de pagina.


Op beide dagen is er zowel binnen als buiten muziek te horen. Op zaterdag is er live muziek  met het duo “Nadine en Jones” in de foyer waar ook de verkooptafels staan.

Nu moet wel gezegd worden dat de vrijdag mogelijk gezelliger is vanwege de lichtjes in de kramen hetgeen misschien meer kerstgevoel geeft.

Kraamhouders die 2 dagen buiten hebben geboekt, kunnen hun spullen in tegenstelling tot eerdere melding`s-nachts niet binnen bewaren.


Opm. Vorig jaar heeft deze markt een enorme hoeveelheid bezoekers gehad. Vele kraamhouders zijn voortijdig vertrokken omdat zij waren uitverkocht.

 

ZIE FOTO IMPRESSIE

 

Hieronder klikken

ZIE VOOR PRIJZEN /  TIJDSTIPPEN OP –  EN AFBOUW  DE EVENEMENTSVOORWAARDEN

Standhouders kunnen zich nog inschrijven

                                                                                                                                   VRIJDAG

NOG 4 KRAMEN BUITEN                                                                             

            ZATERDAG

NOG 1 KRAAM BUITEN 

  

 

                                                                                                       

Gegevens contactpersoon

beperkt beschikbaar