skip to Main Content

Kerstmarkt Harmelen 10-11 december 2021

Een sfeervolle kerstkramenmarkt op de prachtige lokatie rond de kerk in Harmelen. Deze vindt plaats op vrijdag 10 december 2021 (16-21u) en zaterdag 11 december 2021 (10-17u) .

80 Originele marktkramen met door de standhouder meegebrachte elektrische verlichting en een foodplein voor de kerk gaan zorgen voor een heerlijke kerstsfeer!

Het betreft de 1ste editie van een openlucht kerstmarkt, die wat stijl en sfeer betreft al op meerdere locaties in de provincie Utrecht werd gehouden. Veel bezoekers en vermeldingen op de nationale kerstmarkten websites. Regionale en lokale media zullen uitgebreid aandacht aan deze markt gaan besteden.

Op beide dagen is er muziek te horen over de gehele mark en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Wij gaan er vanuit dat de coronamaatregelen verleden tijd zijn ten tijde van deze kerstmarkt. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van beperkingen, wordt de markt conform de dan geldende maatregelen georganiseerd. In geval van afgelasting daardoor worden betaalde inschrijfgelden voor 100% terugbetaald.

Vanwege de beperkte ruimte op deze locatie is er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar waar de auto / busje achter de kraam kan worden opgesteld. Geeft deze wens aan in het vak Opmerking van het aanmeldformulier.

Op deze kerstmarkt zijn geen grondplekken beschikbaar. Wilt u vanuit een eigen voertuig producten verkopen, dan dient u per 4 meter een staanplaats te huren. Is uw voertuig langer dan 4 maar korter dan 8 meter, dan reserveert u 2 staanplaatsen en krijgt u de beschikking over een staanplaats van 8m breed.

We werken op deze kerstmarkt met een z.g. foodplein. We willen ook hier zoveel mogelijk diversiteit in het aanbod om doublures te voorkomen. Vermeld bij de aanmelding duidelijk uw productaanbod, de grootte van uw voertuig en eventuele benodigde speciale voorzieningen (stroom, water, afvoer, o.i.d.). Houd er rekening mee dat uw verkoopwagen aan alle wettelijke en gemeentelijke voorschriften dient te voldoen, anders volgt verwijdering van de kerstmarkt zonder recht op restitutie!

Omdat wij veel belangstelling van standhouders verwachten, werken we met inschrijven in 2 stappen. In de eerste stap geeft u aan dat u graag wilt mee doen en waarmee. Op basis hiervan selecteren wij een zo gevarieerd mogelijk productaanbod, ook om teveel concurrentie te voorkomen. Deze beperking is bedoeld als bescherming van uw productgroep!

Voor deze kerstmarkt gelden specifieke voorwaarden en tarieven, zie Evenementen voorwaarden Kerstmarkt Harmelen 10-11 dec 2021

U kunt u aanmelden tot 15 oktober 2021. Bent u geselecteerd, dan ontvangt u voor 21 oktober 2021 een link naar onze website voor de tweede stap, waar u zich definitief inschrijft en uw standplaats direct online betaalt en reserveert.

Interesse? Meldt u NU aan als standhouder, via onderstaand formulier.
Wacht niet te lang want vol = vol!

    ParticulierBedrijf


    Geen4m breed8m breed

    Back To Top
    Search