skip to Main Content

Kerstmarkt Berg en Bosch Bilthoven 17-18 december 2021

Lokatie foto's

Een sfeervolle kerstkramenmarkt op een unieke locatie in Bilthoven. Deze vindt plaats op vrijdag 17 december 2021 (16-21u) en zaterdag 18 december 2021 (10-17u) .

Zo’n 50 originele marktkramen met elektrische verlichting, sieren het terrein voor restaurant De Kapel, gelegen op de prachtige, beschutte bosrijke locatie van park Berg en Bosch.
Voor deze gelegenheid zijn er aangepaste prijzen in het restaurant.

Het betreft de 1ste editie van een kerstmarkt, die wat stijl en sfeer betreft al op meerdere locaties in de provincie Utrecht werd gehouden. Veel bezoekers en vermeldingen op de nationale kerstmarkten websites. Regionale en lokale media zullen uitgebreid aandacht aan deze markt gaan besteden.

Op beide dagen is er muziek te horen over de gehele mark en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Wij gaan er vanuit dat de coronamaatregelen verleden tijd zijn ten tijde van deze kerstmarkt. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van beperkingen, wordt de markt conform de dan geldende maatregelen georganiseerd. In geval van afgelasting daardoor worden betaalde inschrijfgelden voor 100% terugbetaald.

Vanwege de beperkte ruimte op deze locatie is er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar waar de auto / busje achter de kraam kan worden opgesteld. Geeft deze wens aan in het vak Opmerking van het aanmeldformulier.

Op deze kerstmarkt zijn geen specifieke grondplekken beschikbaar. Wilt u vanuit een eigen voertuig producten verkopen, dan dient u per 4 meter een kraam te huren. Is uw voertuig langer dan 4 maar korter dan 8 meter, dan reserveert u 2 kramen en krijgt u de beschikking over een standplaats van 8m breed.

Vanwege de aanwezigheid op het terrein van een horecagelegenheid die ook de kramen met eten en drinken verzorgd, is er op deze markt geen plaats voor verkoop van eet- en drinkwaar wat ter plekke wordt genuttigd. De enige uitzondering is één oliebollenkraam. Bent u exploitant van zo’n kraam, neem dan contact op met Ruud van der Hoeven (06 50 21 74 04) om de mogelijkheden te bespreken.

Omdat wij veel belangstelling van standhouders verwachten, werken we met inschrijven in 2 stappen. In de eerste stap geeft u aan dat u graag wilt mee doen en waarmee. Op basis hiervan selecteren wij een zo gevarieerd mogelijk productaanbod, ook om teveel concurrentie te voorkomen. Deze beperking is bedoeld als bescherming van uw productgroep!

Bent u geselecteerd, dan ontvangt u voor 15 september 2021 een link naar onze website voor de tweede stap, waar u zich definitief inschrijft en uw standplaats direct online betaalt en reserveert.

Interesse? Meldt u NU aan als standhouder, klik HIER!
Wacht niet te lang want vol = vol!

Back To Top
Search