skip to Main Content

DansKasteel Woerden Zaterdag editie start 13 november 2021

Vanwege het grote succes van onze eerdere dansfeesten verandert Kasteel Woerden met ingang van 13 november 2021 regelmatig in

Danskasteel Woerden

3 Areas met de beste muziek uit sixties, seventies, eighties en heden!

We verkopen 3 tranches e-tickets van elk 200 stuks voor verschillende prijzen. De eerste 200 Earlybird tickets kosten €15 / persoon, de volgende 200 Regular tickets €17,50 / persoon en de laatste serie Last minute tickets €20 / persoon, altijd max. 4 tickets per bestelling.

Binnenkort start de Earlybird ticketverkoop op onze site en als je dat niet wilt missen meld je je NU aan op onze nieuwsbrief.
Dan krijg je niet alleen als eerste de gelegenheid om kaartjes te bemachtigen, maar maak je ook kans op het terugwinnen van je tickets!
Want op de dag van elk evenement trekken we uit de nieuwe aanmeldingen 3 ticketkopers die hun tickets (max. 2 per koper) terugbetaald krijgen.

De Danskasteel Woerden feesten gaan alleen door als er binnen de muren van het Kasteel geen coronamaatregels gelden. Als dat wel zo is wordt het evenement afgelast en blijven je tickets geldig voor de volgende editie of kun je je geld terugvragen.

Dus abonneer je snel op onze Nieuwsbrief en mis niets!

Back To Top
Search